به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ افزود: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: تغییرات هورمون تستوسترون و افزایش سن در مردان دو فاکتور اصلی برای ایجاد و پیشرفت این بیماری است.
دکتر صدراله محرابی اظهار داشت: 50درصد مردان بالای 50 سال و حدود 90درصد مردان بالای 70سال به این بیماری مبتلا می شوند.
وی تصریح کرد: خوش خیمی پروستات یکی از شایع ترین مشکلات مردان است، این بیماری تهدید کننده حیات نیست، ولی به دلیل ایجاد علائم ادراری تحتانی کیفیت زندگی فرد را کاهش می دهد.
این جراح، متخصص کلیه و فوق تخصص لاپاروسکوپی، در خصوص علائم انسدادی که باعث اختلال در خروج ادرار به دلیل بزرگ شدن پروستات به صورت تدریجی ایجاد می شود، اظهار داشت: کاهش نیرو و قطر جریان ادرار، تاخیر در دفع ادرار، زور زدن برای دفع ادرار، احساس تخلیه ناکامل مثانه و به دنبال آن تکرر و قطره قطره آمدن ادرار از علائم اصلی بیماری بوده و در موارد پیشرفته ممکن است مجرای ادراری به طور کامل بسته شده و سبب احتباس ادراری شود.
وی همچنین در خصوص علائم ثانویه که به دلیل انسداد مجرای ادرار و تحریک مثانه، به دلیل ضخیم شدن دیواره مثانه و کاهش ظرفیت آن ایجاد می شود، تاکید کرد: تکرر ادرار، به خصوص تکرر ادرار شبانه و وریت در ادرار کردن از علائم شایع ناشی از تحریک مثانه است.
دکتر
محرابی در خصوص روش درمانی این بیماری، بیان داشت: روش درمانی بستگی به
اندازه پروستات و علایم بیمار دارد، که در اغلب موارد با تخلیه منظم مثانه،
جلوگیری از عفونت های پروستات و درمان دارویی قابل معالجه است و فقط در یک
سوم موارد نیاز به اعمال جراحی از طریق پیشابراه و یا عمل جراحی باز است
انتهای پیام