رژیم‌ غذای نامناسب، استفاده از غذاهای پرکالری و چرب رستوران‌ها و فست‌فودها از جمله دلایل افزایش سکته زودرس است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ محمد علی بابایی، مدیر عامل خانه قلب شیراز، با بیان اینکه 30 درصد گروه میانسال استان فارس در رده پرخطر برای بروز سکته قلبی زودرس هستند، ادامه داد: از عوامل مستعد کننده سکته قلبی زودرس رژیم غذایی نامناسب به ویژه استفاده از فست‌فودها و غذا‌های پرکالری است.

وی ضمن توصیه به مردم در کنترل عوامل خطرزا برای پیشگیری از سکته زودرس، از کمیسیون‌های بهداشت و مسئولان خواست از صدور بی‌رویه مجوز تاسیس فست‌فود جلوگیری کنند.

انتهای پیام/ز



برچسب ها: گروه ، میانسال ، سکته ، قلبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.