وی افزود: روغنهای پنبه دانه، ذرت، سویا و گلرنگ، سبزیهای سبز، زرده تخم مرغ و غذاهای تهیه شده از دانههای کامل غلات، منابع خوب برای" ویتامین E "هستند.
معصومی با بیان اینکه علائم و نشانههای کمبود "ویتامین E" متعدد و در بسیاری از موارد مشابه برخی دیگر از کبمودهای غذایی است، اظهار داشت: کم خونی همولیتیک، ضعف، فلج چشم، اختلال عملکرد تنفسی و ریوی و برخی از اختلالات مربوط چشمها، از علائم و عوارض مهم کمبود ویتامین E است.
وی تاکید کرد: کمبود شدید و طولانی مدت "ویتامین E" در بدن، آسیب بافت عصبی و بروز اختلالات عصبی، روانی و حرکتی در ارتباط نزدیک است.
معصومی گفت:غشاهای سلولی اندامهای مختلف بدن، ممکن است در اثر کمبود "ویتامین E "تغییر یافته و موجب بروز عوارض و مشکلات جدی برای انسان شود.
انتهای پیام/