وی بیان داشت: 92 کودک سرطانی در استان مرکزی وجود دارد که در انتظار کمکهای خیّران هستند.
قربانی اظهار داشت: تعداد اعضای انجمن را یک هزار و 236 نفر عنوان کرد و ابراز داشت: 60 فوق تخصص، پزشک و پرستار به صورت رایگان با این انجمن همکاری میکنند.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی مرکزی با اشاره به آمار مربوط به این بیماری گفت: آمار سامانه ثبت سرطان استان مرکزی روند این بیماری صعبالعلاج در استان رو به افزایش و نگران کننده بوده و باید کار علمی هدفمندی در شناسایی عوامل خطر و تدوین نقشه راه پیشگیری و مبارزه با این بیماری دنبال شود.
قربانی تصریح کرد: سرطان به رغم خسارات جانی و مالی و روحی گسترده برای بیماران و خانوادهها هنوز جزو بیماریهای خاص قرار نگرفته و میطلبد که تشکلهای غیر دولتی با ارتباط گیری با شبکه سلامت سایر استانها مسئولان را مجاب کنند تا این مهم پیگیری و به نتیجه برسد.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی مرکزی افزود: استان مرکزی در حال حاضر به عنوان قطب درمان سرطان علاوه بر پوشش بیماران سرطانی این منطقه پذیرای بیماران استانهای همجوار نیز بوده و تلاش انجمن حمایت از بیماران سرطانی در به ثمر رسیدن امکانات بیمارستان آیتالله خوانساری و قطب شدن آن با جدیت در حال پیگیری است.
وی تصریح کرد: اگر چه تحقیقات علمی جامعی در حوزه سرطان استان انجام شده اما شواهد نشان از پایین آمدن سن بیماران سرطانی و تراکم بیماری به ویژه در اقشار ضعیف و روستایی است که باید علتیابی شود.
قربانی با اشاره به ضرورت کمک های مالی مردم به بیماران سرطانی افزود: مردم میتوانند کمکهای مالی خود را به شماره حساب 1410035150 بانک تجارت شعبه زاگرس پرداخت کنند.
وی تصریح کرد:در برنامه ریزی ملی مبارزه با سرطان، تحقیقات سرطان دارای نقش اساسی و محوری استو باتوجه به هزینه زیاد درمان سرطان در مراحل پیشرفته بیماری، سرمایه گذاری در امر تحقیقات سرطان از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی مرکزی برضرورت تشخیص زودهنگام سرطان تاکید کرد و گفت: تشخیص هرچه زودتر سرطان شانسی بزرگ را در موفقیت درمان شما بوجود می آورد و هر سرطانی علایم مخصوص به خود را داشته و اگر از این علایم غفلت شود، سرطان گسترش یافته و خطرناک تر می شود و درمان به راحتی امکان ناپذیر می شود./ش