بهار عصاره، سرپرست گروه موسیقی تریوی گیتار رزت گفت: در گذشته اگر قرار بود کسی دنبال هنر موسیقی برود به ولی لقب مطرب میدادند و بسیاری از پدر و مادرها اصلا راضی نبودند که بچههایشان هنر موسیقی را دنبال کند؛ حتی خود من به عنوان سرپرست گروه در ابتدا مهندسی برق خواندم و دیگر اعضای گروه نیز رشتههایشان برای دوری از همان تفکر اشتباه، فنی بود.
وی افزود: این روزها تفکر بسیاری درباره هنرموسیقی عوض شده است و ما بعد از این تغییر دیدگاه به طور جدی موسیقی را دنبال کردیم.
این نوازنده گیتار کلاسیک در ادامه با اشاره به ظرفیت بالایی جامعه کنونی نسبت به هنر موسیقی خاطرنشان کرد: در برهه کنونی خود خانواده ها علاقهمند هستند که فرزندانشان در رشته موسیقی تحصیل کنند و قاعدتا اگر تعداد ارکسترها در جامعه بیشتر شود و جا برای فعالیت این هنرمندان جوان فراهم شود سمت و سوی موسیقی روز به روز بهبود پیدا میکند و در جا نمیزند.
سرپرست گروه موسیقی تریوی گیتار رزت با اشاره به اینکه حجم وسیعی از سالنهای موسیقی و اسپانسرها به سمت موسیقی پاپ گرایش دارند، اظهار داشت: در این شک نیست که موسیقی پاپ یک موسیقی پرطرفدار است اما این نکته نباید فراموش شود که در پایان موسیقی کلاسیک در تاریخ موسیقی باقی میماند. اگر جا برای فعالیت موسیقیدانان کلاسیک باز شود و بتوانند از امکانات اسپانسرها استفاده کنند اوضاع شنیداری مخاطبان هم تغییر میکند.
وی خواستار حمایت بیشتر مسئولان موسیقی از موسیقی شد وگفت: موسیقی پاپ راه خود را میرود و نیاز به حمایت ندارد اما موسیقی کلاسیک یا موسیقی ملی نیازمند حمایت همه جانبه است؛ چرا که نمیتواند با موسیقی پاپ رقابت کند و در این فضا اگر حمایتی نباشد تعداد مخاطبان اندک خود را از دست میدهد.
این هنرمند جشنواره موسیقی فجر را فضایی مناسبت برای تبلیغ موسیقی جدی دانست و گفت: میتوان از فضای جشنواره موسیقی فجر حداکثر استفاده را برای تبلیغ موسیقی انجام داد و برای گروههای خاص و با استعداد حمایتهایی نظیر ارائه سالن در نظر گرفت تا بعد از جشنواره نیز بتوانند به صحنه بروند و خودشان را برای فعالیتهای بزرگتر آماده کنند.
بهار عصاره در ادامه، درباره اجرای گروه خود در جشنواره گفت: در این جشنواره قطعاتی که مخصوص تریو نوشته شده است را اجرا خواهیم کرد؛ چرا که بسیاری از قطعات گیتار برای تریو تنظیم شده است و قطعات تنظیمی از نظر اجرا با قطعات خاص تریو تفاوت دارد.
وی افزود: همچنین در این کنسرت سعی خواهیم کرد تفاوتهای گیتار کلاسیک، فلامینکو و پاپ را برای مخاطبان به نمایش بگذاریم.
بهاره عصاره افزود: در جشنواره قطعاتی از آنتون دیابلی، راول، چادویک، هیندمیت و ... اجرا میشود.
بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر 24 بهمن تا یکم اسفند به دبیری حسن ریاحی برگزار میشود.
علاقمندان میتوانند اخبار این دوره از جشنواره موسیقی را در سایت جشنواره موسیقی فجر به آدرس www.fajrmusicfestival.com مشاهده کنند.
انتهای پیام/