برنامه "اقتصاد، سلامت و استاندارد" اين هفته با موضوع استاندارد نمك سفره (نمك خوراكي) در خدمت شما شنوندگان محترم خواهد بود.

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از يكي از نكاتي كه خريداران و مصرف كنندگان ايراني از كنار آن بي توجه گذر مي كنند استاندارد و سلامت نمك سفره مي باشد.

اين نمك چه ويژگي‌هايي بايد داشته باشد؟درصد شوري و سفيدي آن به چه ميزان بايد باشد؟ براي اطلاع از پاسخ اين سوالات با برنامه "اقتصاد، سلامت و استاندارد" همراه شويد.

محمدرضا شكر پور دبير انجمن توليدكنندگان نمك تصفيه شده در برنامه حضور دارد و در مورد استاندارد، غلظت و درصد شوري و سفيدي نمك خوراكي اطلاعات را به سمع شنوندگان مي‌رساند.

"اقتصاد، سلامت و استاندارد" به تهيه كنندگي محمد مهدي شادبحر يكشنبه 13 بهمن ساعت 13:30 از شبكه تخصصي اقتصاد به روي آنتن مي‌رود.

انتهای پیام/ اس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.