به گزارش حوزه رادیو تلویزیون
باشگاه خبرنگاران به نقل از يكي از نكاتي كه خريداران و مصرف كنندگان ايراني از كنار آن بي توجه گذر مي كنند استاندارد و سلامت نمك سفره مي باشد.
اين نمك چه ويژگيهايي بايد داشته باشد؟درصد شوري و سفيدي آن به چه ميزان بايد باشد؟ براي اطلاع از پاسخ اين سوالات با برنامه "اقتصاد، سلامت و استاندارد" همراه شويد.
محمدرضا شكر پور دبير انجمن توليدكنندگان نمك تصفيه شده در برنامه حضور دارد و در مورد استاندارد، غلظت و درصد شوري و سفيدي نمك خوراكي اطلاعات را به سمع شنوندگان ميرساند.
"اقتصاد، سلامت و استاندارد" به تهيه كنندگي محمد مهدي شادبحر يكشنبه 13 بهمن ساعت 13:30 از شبكه تخصصي اقتصاد به روي آنتن ميرود.
انتهای پیام/ اس