منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان کشت بدون شخم یا شخم صفر را به عنوان نوعی از خاک ورزی حفاظتی در تغذیه بهینه محصولات تاثیرگذار می دانند.
وی تشریح کرد: کشت بدون شخم یا بی خاک ورزی را باید از عوامل تاثیرگذار در کاهش عملیات مزرعه و بهبود اقتصاد مزرعه بدانیم.
اتّحاد ادامه داد: خاک از زمان برداشت محصول قبلی تا زمان کشت گیاه بعدی به جز برای اضافه کردن عناصر غذایی در این روش خاک ورزی دست نخورده باقی می ماند.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن عنوان نمودن زمان کنترل علف های هرز در کشت های صفر یادآور شد: علف های هرز در ابتدای کشت با استفاده از علفکش ها کنترل می شوند.
وی اظهار داشت: استفاده بهینه از آب و کاهش مصرف سوخت از مهم ترین امتیازات بی خاک ورزی است.