دکتر سوسن پارسای" متخصص تغذیه" درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: این حقیقت دارد که مادر برای شیر ساختن و شیردادن به انرژی بیشتری نیاز دارد اما اینکه بتوانیم بگوییم این انرژی چقدر بایدباشد بستگی به شرایط مادر و میزان اضافه وزن در دوران بارداری دارد و به هیچ وجه برای همه مادران یکسان نیست.
وی افزود: بعضی از خانمها به غیر از اضافه وزن دوران بارداری فقط دو تا چهار کیلوگرم چربی در بدن خود ذخیره میکنند این گروه از مادران میتوانند بدون آنکه غذای خود را خیلی زیاد کنند به فرزندشان شیر دهند و پس از دوران شیردهی هم به وزن طبیعی خود برسند.
پارسای ادامه داد: اگراین کار درست انجام شود مادر حدود دو کیلوگرم درماه کاهش وزن خواهد داشت، بدون آنکه محدودیت غذایی داشته باشد یا از رژیمهای سخت استفاده کند مادری که وزنش نسبت به قدش کمتر است و در اصطلاح توده بدنیاش کمتر از حد طبیعی است باید میزان غذای خود را با توجه به اصول تغذیه صحیح بیشتر کند تا برای تولید شیر از ذخایر بدنش استفاده نکند.
وی در پایان اظهار داشت: برای داشتن یک برنامه غذایی مناسب درشیردهی باید به میزان اضافه وزن مادر در دوران بارداری و وضعیت کنونیاش توجه شود.
انتهای پیام/