نحوه بروز واکنش حساسیتی هر ماده حساسیت‌‌‌زا با دیگری متفاوت است.

دکتر مجید توکلی پزشک عمومی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: اگر زمینه آلرژی در خانواده‌ای موجود باشد مادران در سه ماه آخر دوران بارداری باید از خوردن مواد آلرژی‌زا خودداری نمایند. 

وی ادامه داد: ماده لباسشویی مورد استفاده برای شستن لباس‌های کودکی که مبتلا به آلرژی شده است نباید حاوی ماده سفید‌کننده باشد و همین‌ طور از مواد نرم‌کننده لباس که حاوی مواد معطر است نباید استفاده کرد. لازم است که این کودکان لباس‌های نخی بپوشند و از پوشاندن لباس‌های پشمی به این کودکان خودداری کرد. 

توکلی افزود: دقت کنید که بالش کودک با پشم، کرک و یا پر، پر نشده باشد؛ قبل از خواب نیمروزی و یا خواب شبانه اگر کودک در خارج از منزل بوده است لباس‌های او را عوض کنید، کودک را قبل از خواب حمام کنید تا بدن او از موادی که در طول روز با آن تماس داشته است پاک شود. 

وی تصریح کرد: دست‌های کودک را بعد از بازی با لوازم نقاشی و خمیرهای مجسمه‌سازی کاملا بشویید. در خانه به هیچ‌وجه سیگار نکشید و اجازه ندهید که کودک در تماس با هر نوع دود قرار گیرد. 

توکلی در پایان اظهار داشت: اگر کودک دچار آلرژی فصلی نسبت به برخی از گیاهان است از نگهداری گیاهان طبیعی در منزل خودداری کرده و از گل‌های مصنوعی استفاده کنید. 



انتهای پیام/
برچسب ها: گیاه ، آلرژی ، شیر ، ویروس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار