رضا صالحی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: به حبههای خشک شده انگور مویز میگویند، این نوع خشکبار همان کشمش است اما از لحاظ شکل ظاهری با کشمش متفاوت است، اما از نظر طعم و خواص تا حد زیادی شبیه به هم هستند.
وی افزود: مویز بر اثر خشک شدن خواص خود را از دست نمیدهد و حتی اثر نیروبخش آن بیشتر میشود. این خشکبار سرشار از ویتامینهای A، B، E و املاحی مانند کلسیم، منیزیم و فسفر است، البته لازم به ذکر است مویز (اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶) را نیز در بردارد.
صالحی در پاسخ به اینکه مویز از ابتلا به دیابت جلوگیری میکند، اذعان داشت: مویز به طور کلی درمان کننده بیماریهای قلبی و پایین آورنده فشار خون است و برای بیماران دیابتی بسیار مفید و الزامی است و همچنین از اندر خواص مویز میتوان به ضد درد، ضد آلرژی، ضد باکتری و محافظت کنندگی از کبد، قلب و سیستم ایمنی بدن نیز اشاره کرد.
انتهای پیام/