جاوید بهروزین در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: آذربایجان شرقی به عنوان هفتمین استان کشور در تولید گوشت مرغ محسوب می شود.
وی با اشاره به شهرستان های توانمند در تولید گوشت مرغ تصریح کرد: میانه، شبستر و مرند به ترتیب با 12هزار، 11360 و 7500 تن از نمونه های استان در تولید گوشت مرغ محسوب می شوند.
بهروزین ادامه داد: مجهزترین مرغداری ها در شهرستان میانه واقع شده اند.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: مرغداران استان در سال گذشته موفق به تولید 74 هزار تن گوشت مرغ شده بودند.