به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ 1- کریپتو سپوریدیوم: در آب دریاچه ها و رودخانه ها باکتری های زیاد وجود دارند که اگر از روش های پیشرفته فیتراسیون انجام نشود انگل و برخی از باکتری ها هنوز در آب باقی می مانند.
2- سیانو: سیانو یک باکتری چند سلولی است که در آب های آشامیدنی رشد می کند و در استرالیا و اروپا و برخی از مناطق آسیا این باکتری درون برخی از آبهای لوله کشی زندگی می کند و تاکنون باعث مرگ و میرهای زیادی شده است.
3- روتیفرز: یک میکرو ارگانیسم نسبتا شایع است که تقریبا در همه جای جهان یافت می شود و شایع ترین آلاینده آب های آشامیدنی به شمار می آید و فیتراسیون های قوی تنها قادر به از بین بردن آن هستند.
4- کوپپودز: یک انگل از سخت پوستان است که بر اثر آلوده کردن آب های آشامیدنی توسط مردم، کارخانه ها و ورود آلاینده ها به آب ها به وجود می آید و از طریق سیستم تصفیه به قطعات ریز تبدیل می شود.
5- اشرشیالکی6-باکتری لژیونلا: این باکتری که بر روی موبایل ها نیز وجود دارد هر ساله باعث مرگ و میر زیادی از مردم می شود و در آب های آلوده و آب های آشامیدنی شهری به وفور یافت می شود و استفراغ، اسهال و دردهای عضلانی از شایعترین دردهای معروف این آب هستند.
7- چتومیوم: این باکتری که از طریق هوا در مکان های مرطوب وارد آب های آشامیدنی می شود بیشتر در آب های آشامیدنی در مناطق ساحلی وجود دارد و طعم و مزه آب را به نمکی تغییر می دهد.
8 باکتری سالمونلا: سالمونلا تقریبا در تمام آب های آشامیدنی وجود دارد و باعث شیوع بیماری های زیاد می شود و این باکتری در کشورهای در حال توسعه بسیار وجود دارد.
انتهای پیام/
فکرکنم اگه بیان آب اهواز رو نگاه بندازن حتی گودزیلا هم پیدا میکنن.
حالا شکم درد واسهال واستفراغ و دل درد و پوست پوست شدن و ترک برداشتن پوست و بد رنگ و بد بو بودن آب پیشکش.
انصافا راست ميگم...نميريم صلوات
دوست عزیز این مطلب شما در پایگاه اینترنتی و بسته فرهنگی عمارنامه منتشرگردید.
http://www.ammarname.ir/node/33249
ما را از بروزرسانی خود آگاه
و با درج بنر و یا لوگو در وبگاه خود یاری نمایید .
موفق و پیروز باشید .
http://ammarname.ir -- info@ammarname.ir
یا علی
واقعا حاشا به عظمته خالق هستی که این ریزه میزه هارم قشنگ طراحی کرده! با اون فنزه خیلی حال کردم!
ممنون از سایت خوبتون.
تشکر از شما , خبراتون