به گزارش
خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران و بر اساس گزارشی جهانی از نظر ضریب هوشی و میزان آی کیو شهروندان،کشور سنگاپور در رتبه اول جهان قرار گرفت.
ایران با متوسط آی کیو 84 به همراه چندین کشور دیگر در مقام 24 جهان می باشد.
این گزارش نتیجه تلاش علمی برای تعیین میزان آی کیو Intelligence Quotient در افراد است که در آن امتیاز 100 بسیار خوب است و امتیازات بالاتر از 100 به نوعی از نوابغ به شمار می آیند که انیشتین، اندیشمند معروف بر اساس مطالعات پیشین 200 امتیاز دریافت کرده بود.
در جدیدترین مطالعه انجام شده در این زمینه آمده است کشور سنگاپور با میانگین 108 امتیاز در رتبه اول قرار دارد و در واقع از میانگین جهانی فاصله زیادی گرفته است.
پس از سنگاپور کشور کره جنوبی با 106 امتیاز و ژاپن با 105 امتیاز در رتبه های دوم و سوم جای گرفته اند.
اما رتبه چهارم به کشور غربی و اروپایی ایتالیا اختصاص دارد که توانست 102 امتیاز را از آن خود کند.
پس از ایتالیا، کشورهای ایسلند، مغولستان، سوییس ، اتریش و چین قرار دارند و سطح آی کیو در این کشورها سطح بسیار خوب است چون نزدیک نمره 100 قرار دارد.
اما در میان کشورهای عربی عراق با 87 امتیاز در رتبه اول جهان عرب و 21 جهان جای دارد و پس از عراق نام کویت با 86 امتیاز دیده می شود .
ترتیب کشورهای عربی پس از عراق و کویت عبارتند از ، یمن با 85 امتیاز در رتبه سوم، امارات، اردن، عربستان و مغرب با 84 امتیاز در رتبه چهارم عرب و 23 و 24 جهان ، الجزایر، بحرین، لیبی، عمان، سوریه و تونس با 83 امتیاز در رتبه پنجم عربی و 25 جهان قرار دارند.
با وجود شهرت فرهنگی کشورهای مصر و لبنان در جهان عرب، لبنان در رتبه بندی جدید با کسب 82 امتیاز و مصر با 81 امتیاز رتبه های نزدیک به آخر در جهان عرب را به خود اختصاص داده اند ولی شرایط این دو کشور در مقایسه با قطر با 78 امتیاز و سودان با 71 امتیاز که آخرین کشور عربی در این فهرست است اندکی مناسب تر است.
در این رتبه بندی ضریب هوشی شهروندان چندان به تمدن و اقتصاد کشور ارتباط ندارد زیرا در فهرست مشخص شده مغولستان رتبه ششم جهان را دارد اما آمریکا با 98 امتیاز رتبه ای پایین تر از سطح بسیار خوب ( با نمره 100) را به خود اختصاص داد.
آمریکا در رتبه بندی جدید با اسپانیا و فرانسه هم امتیاز است اما انگلیس 100 امتیاز را از آن خود کرده است و روسیه نیز 97 امتیازی است.
انتهای پیام/
امار بر اساس ضریب هوشی هست نه میزان اختراع یا مقاله.ممکن شخص ای کیو بالایی داشته باشه.اما بنا به دلایلی نتونه دانشگاه بره یا مقاله و اختراع داشته باشه.ای کیو رو با تست هوش اندازه می گیرن.نه با تعداد مقاله.
البته این کشور ها که گفتین یکی دو تا از ایران بیشتر هست اگه خطا رو در نظر بگیریم تقریبا مردم خاورمیانه همه توی یک تراز هستند.
آی کیو خود من 175
کشور هشتاد و چهارم
ایرانیا باهوشن ولی ای کاش یکم امکانات در اختیارشان بود تا بتونن پیشرفت کنن کشوری ک از نخبه هاش حمایت نکنه رتبه اولم ک باشه باز ب درد نمیخوره
ب امید روزی ک از دانشمندامون حمایت بشه و بریم جزو رتبه اولیا البته الآنم هستیم ولی استفاده نمیشه واسه همین میرم خارج اونجا واسه اونا افتخار میارن
واااالااااا اگه یکم بهشون اهمیت بدن الان ایران اول بوووود
کشور هایی که هم سطح ایران هستند هیچ وقت در آی کیو پسرفت نخواهند کرد. چون الان اگه متولدین دهه های مختلف را مقایسه نمایید متوجه تفاوت عظیمی خواهید شد
آی کیویی که ازش استفاده ای نشه رتبه بندی نمی خواد
رشد علمی ملاکه
این رتبه بندی ها اصلا درست نیست ملاک مقدار آی کیو چیه؟ با طرح چندتا سوال و شکل نمیشه به توانایی مغز انسان پی برد.بعد از این یادتون نره 99٪ تلاش 1٪ نبوغ.
آی کیویی که ازش استفاده ای نشه رتبه بندی نمی خواد
رشد علمی ملاکه
حداقل اگه نظرمنو نمیذاری جواب این سوالارو بده
آی کیویی که ازش استفاده ای نشه رتبه بندی نمی خواد
رشد علمی ملاکه