گسترش ارتباطات و تسهیل ورود سراهای محله به فرآیند تعامل مستقیم با نهادهای دولتی و سازمان های مردم نهاد یکی از مهمترین محورهای این سند 33 ماده ای است.

به گزارش خبر نگار اجتماعی باشگاه خبر نگاران محمد رضا طالبی نژاد ضمن بیان این مطلب افزود: هشتاد و دومین جلسه این کمیسیون با ریاست قائم مقام معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تشکیل و به بررسی مفاد سند 4 ساله مدیریت محله پرداخت.
وی گفت: این سند در 33 ماده تنظیم و پس از مباحث کارشناسی و تبادل نظر با صاحب نظران مدیریت شهری و علوم اجتماعی در کمیسیون ساماندهی مدیریت محله مورد ارزیابی اعضای شورای شهر و مدیران محله قرار خواهد گرفت.

طالبی نژاد ادامه داد: موضوعاتی نظیر گسترش کمی و کیفی مشارکت های داوطلبانه مردمی، نهادینه کردن امر واگذاری و برون سپاری فعالیت های محلی، تحقق کامل خودگردانی مراکز و فضاهای فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، رفاهی، خدماتی و بهداشتی در مقیاس محلی و تحقق کامل رویکرد محله محوری در برخی از حوزه های خدمات شهری اهم محورهای این سند را تشکیل می دهند.

رییس دبیرخانه مدیریت محله تصریح کرد: تلاش برای بهبود تعامل و ارتباطات مدیریت محله با سایر نهادهای دولتی و مردمی از طریق جلب همکاری مشترک، تدوین و عقدتفاهم نامه، اقدام جدی برای ارزیابی و رتبه بندی سراهای محله همچنین شکل گیری مطلوب پارلمان های محلی از طریق تقویت سازی و توانمندسازی هیات امناء و خانه های 14 گانه از دیگر پیش بینی های سند مدیریت محله برای 4 ساله آینده است.

طالبی نژاد یادآور شد: سند 4ساله مدیریت محله پس از تصویب و تایید کمیسیون ساماندهی مشارکت های مردمی اجرایی می شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: محله ، دولتی ، نهاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار