نویسنده این اثر گفت: در این کتاب به معرفی باکتری های میکروسکوپی، به عنوان آلایندگان زیستی و یکی از مهم ترین عوامل آسیب رسان به انضمام تصاویر زیاد ماکروسکوپی و میکروسکوپی رنگی گویا و همچنین تصاویری از بیماری های حاصله پرداخته شده است.
ابراهیم رحیمی افزود: در این کتاب از جنس و گونه هایی از رایج ترین باکتری های میکروسکوپی آلاینده و آسیب رسان از نظر خصوصیات ماکروسکوپیک و خصوصیات میکروسکوپیک مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: این مجموعه مشمل بر فصلی با نام محیط های کشت باکتری شناسی است که در آن توضیحاتی در مورد خصوصیات محیط های کشت و چگونگی ساخت آن ها ارائه شده است.
همچنین در بخش ابتدایی کتاب جدولی از طبقه بندی اشکال باکتری ها و مورفولوژی پرگنه ها آورده شده است.
معاون پژوهش و فن آوری خاطر نشان کرد: در تالیف این کتاب سعی شده مفاهیم به گونه ای بیان شود که مطالعه این کتاب را برای دانشجویان رشته های دامپزشکی، پزشکی، دندانپزشکی، میکروبیولوژی، باکتری شناسی، علوم آزمایشگاهی و صنایع غذایی سهل تر کند./