به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،علی اکبر پاسندی در اولین جشنواره طبخ غذای روستایی آبزیان در "شیرنگ" فاضل آباد، ماهی را غذای سلامتی دانست و افزود: هدف از برگزاری این جشنوارهها، بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در خانوارهای روستایی استان است.
رحمت محمدی، مسئول شیلات شهرستان علی آبادکتول نیز گفت: در این جشنواره تعداد 150 غذای طبخ شده با ماهی در معرض دید قرار گرفت و بیش از 60 نوع غذا نیز در این جشنواره طبخ شد. در پایان جشنواره، هیات داوران به غذاهای پخته شده امتیاز داده و 24 نفر جوایزی دریافت کردند و به 9 نفر نیز به عنوان برگزیده این جشنواره جوایز نفیسی اهداء شد.
وی اضافه کرد: اولویت انتخاب غذا برای غذاهای پخته شده به روشهای طبخ سالم مانند بخارپز، فر و آب پز بوده است.
اولین جشنواره طبخ غذای روستایی آبزیان در شیرنگ با همکاری بخشداری کمالان، دهیاری و شورای شیرنگ، مدیریت جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و امور بانوان فرمانداری شهرستان برگزار شد.
انتهای پیام/م