سعید سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عمق نفوذ ریشه و سطح جذب آب و مواد معدنی در علف های هرز بیشتر است.
وی تشریح کرد: علف های هرز آب بیشتری برای رشد خود نیاز داشته و در این مورد در رقابت با گیاهان زراعی، تولید محصول را محدود می نمایند.
سلیمانی ادامه داد: هر ساله علف های هرز از نظر کمّی و کیفی خسارات زیادی به محصولات کشاورزی وارد می کنند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: وجود علف های هرز در مزارع علاوه بر رقابت شدید با محصول اصلی در مصرف آب، نور خورشید، مواد غذایی زمین، مشکلات بهداشتی نیز در مصرف محصولات کشاورزی مخلوط با بذور علف های هرز برای مصرف کنندگان به وجود می آورند.
وی با اشاره ای به راه های انتشار علف های هرز در مزارع اظهار داشت: کارشناسان رفت و آمد انسان و حیوان و ماشین آلات کشاورزی در مزارع، استفاده از کودهای دامی تازه و آلودگی بذور زراعی، علوفه و کاه به بذر علف های هرز را در انتشارعلف های هرز دایمی تاثیرگذار می دانند.