براساس اظهارات پزشک تغذیه افراد دارای کم خونی باید در وعده غذایی خود بیشتر از منابع آهن‌دار حیوانی و گیاهی استفاده کنند.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:‌ کم خونی یک سو تغذیه است که از فقر آهن حاصل می‌شود افراد مستعد این نوع سوء تغذیه دختران نوجوان و زنان در سنین باروری و شیردهی می‌باشند.

وی افزود: علائم فقر آهن در خستگی زود رس، سستی، ماهیچه‌ها، سیاهی رفتن چشم‌ها است.

وی ادامه داد: سوء تغذیه به معنای کمبود ویتامین‌ها و پروتئین‌ها و حتی انرژی می‌باشد.از آنجا که سوء تغذیه هیچ گونه علائمی در چهره فرد ندارد پزشکان برای پی بردن به این بیماری به انجام آزمایشات می‌پردازند و حتی برنامه غذایی افراد را با توجه به خفیف یا شدید بودن بیماری از 6 ماه تا یک سال مورد بررسی قرار می‌دهند.

وی در پایان افزود: منابع آهن دار حیوانی که این افراد باید مصرف کنند،می‌توانداز انواع گوشت باشد به خصوص گوشت قرمز و حتی تخم مرغ و منابع آهن دار گیاهی می‌تواند انواع جبوبات به خصوص عدس و انواع سبزیجات از جمله اسفناج باشد.

وی تاکید کرد: برای رفع این بیماری حتما باید از انواع مغزها استفاده کنید که در میان مغزها بهترین آنها مغز پسته می‌باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، ویتامین ، چشم ، آهن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار