کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌ شرقی گفت: مصرف خوراکی گیاه قره قات به مدت 6 هفته میزان قند خون را به میزان درخور توجهی کاهش می‌دهد.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: وجود ترکیبی با وزن مولکولی بالا و غیرقابل تجزیه در قره قات را عاملی برای مبارزه با باکتری‌های دهانی، که مسئول ایجاد جرم دندانی است، می‌دانند.

وی تشریح کرد: میوه نارس قره قات کمی ترش و میوه رسیده کمی شیرین است، میوه‌ها از غباری سفید رنگ پوشیده شده‌اند.

نقشی ادامه داد: مصرف مقدار زیاد قره قات ممکن است مشکلات روده‌ای و معده‌ای مانند اسهال ایجاد کند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از اثرات این گیاه دارویی در کاهش قند خون گفت و یادآور شد: میوه قره قات مُدر، مُلیّن و مسهل بوده و به دلیل دارا بودن خواص ضد باکتریایی در درمان عفونت‌های معده و روده قابل توصیه است.

وی با توصیه‌ به سالمندان اظهار داشت: مقابله با عوارض سالخوردگی از جمله کاهش تعادل و کمی‌ حافظه از دیگر خواص قره قات است.

نقشی با اشاره به مصرف درازمدت قره قات تاکید کرد: مصرف دراز مدت قره قات با تغییر تولید و آزاد‌سازی عوامل موثر بر رگ ها و با اثر مستقیم بر عضله صاف جدار رگ‌های خونی و کاهش پاسخ انقباضی، عوارض قلبی عروقی دیابت را کاهش می دهد./
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: قره قات ، گیاهی ، دارویی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.