به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، سرهنگ جعفر علیزاده در تشریح این خبر گفت: بر اساس مدارک و اطلاعات رسیده از پلیس فتای یکی از استانهای غربی کشور، مبنی بر اینکه باندی متشکل از افرادی که از طریق اینترنت اقدام به کلاهبرداری از افراد معتبر در بعضی از مشاغل پزشکی، خدماتی میکنند، در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
وی در مورد دستگیری دو نفر از متهمین این باند کلاهبردار توسط مأموران پلیس فتای این شهرستان، افزود: پس از تحقیق و اقدامات اطلاعاتی دو متهم به نامهای «د – ب» و «س – ب» در یکی از شهرکهای اطراف شهر رباط کریم دستگیر شدند. همچنین این افراد در ابتدا از اعمال مجرمانه خود ابراز بیاطلاعی میکنند اما وقتی با آثار متعدد جرم خود و مدارک و شواهد موجود روبرو میشوند؛ مجبور به اعتراف شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم غرب استان تهران در مورد اعترافات و نحوه کلاهبرداری متهمین، گفت: دستگیرشدگان از طریق متهم سوم این پرونده با باند مورد نظر آشنا میشوند، به شکلی که سر دیگر کلاهبرداری در داخل زندان بوده است. دو زندانی که در داخل زندان این شبکه را هدایت میکردند، افراد حقیقی و شرکتهای حقوقی به عنوان قربانی را جهت ارائه خدمات به شبکه زندان شناسایی میکردند و با قیمتهای بالا جهت ارایه خدمتشان تحریک میکردند.
علیزاده ادامه داد: اعضای این باند با شگردهای مختلف سوژههای خود را به سیستم بانکی و عابر بانک کشانده و با روشهای متعدد اینترنتی حسابهای بانکی آنان را سرقت میکردند.
وی در ادامه این خبر اضافه کرد: اعضای این باند جهت اینکه از خود رد پایی باقی نگذارند، سه زن را دارای مشکلات اقتصادی بودند را اغفال کرده و حسابهای بانکی را به نام آنها افتتاح میکنند و طی مراحل مختلف مبالغ واریزی انتقال یافته را از آنان دریافت میکردند و در یک عملیات نیز یکی از این متهمین به نام «ن. ر» دستگیر شد. طی اعتراف دستگیرشدگان تاکنون 200 میلیون ریال از طریق کلاهبرداری شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم با اشاره به اینکه کلیه اعضای این باند شناسایی و عملیاتهای آنان ادامه دارد، به کلیه شهروندان نیز توصیه کرد که در قراردادهای کاری خود به خصوص در فضای مجازی دقت لازم را داشته باشند و با انجام تحقیقات بیشتر در مورد طرف مقابل خود، مورد سوء استفاده این شیادان اینترنتی قرار نگیرند.
انتهای پیام /م