به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،، مهندس بهرام خانی در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس آخرین سرشماری که در سال جاری انجام گرفته امسال 57 هزار کلنی جدید به مجموعه کلنیهای زنبورعسل در استان کرمانشاه اضافه شده و در حال حاضر در مجموع 210 هزار کلنی در استان وجود دارد.
خانی در ادامه به بیان توضیحاتی در خصوص جمعیت دامی استان پرداخت و گفت: کل جمعیت دامی استان 4.5 میلیون واحد دامی است که 60 درصد از این میزان را دام سبک و 40 درصد دیگر را دام سبک تشکیل میدهد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: سالانه 58 هزار تن گوشت مرغ، 35 هزار تن گوشت قرمز، 320 هزار تن شیرخام و 8500 تن تخم مرغ در استان کرمانشاه تولید میشود.
خانی در ادامه رسالت اصلی جهاد کشاورزی را تولید غذای سالم دانست و گفت: به جرات میتوان گفت که در حوزه دامپروری کمترین میزان استفاده از آنتی بیوتیک میشود، ضمن اینکه این وضعیت در مورد طیور، زنبورعسل و .. نیز به همین گونه است.
انتهای پیام/م