مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با درنظر گرفتن افزایش جمعیت و افزایش نیاز به غذا و افزایش فرهنگ مصرف، باید نیازهای غذایی را با منابع محدود آب و خاک تولید کنیم و بهره برداران باید با بهره گیری ازهمین منابع محدود، محصولاتی سالم و با کیفیّت تولید کنند.

ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: بِرَند محصولات سالم کشاورزی ضمن تامین امنیت غذایی راهیابی این محصولات را به کشورهای خارجی در قالب صادرات غیرنفتی در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به سیاست های سازمان تصریح کرد: سیاست های سازمان در جهت بهینه سازی و یا درست مصرف نمودن سم و کود برنامه ریزی شده است.

برنو ادامه داد: وجود این بِرَند اطمینان خاطر را نزد مصرف کنندگان مبنی بر نظارت کارشناسان در تولید ایجاد می کند.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآورشد: نیازهای غذایی گیاه در دوران رشد از طریق منابع خاک و کودهای آلی و شیمیایی تامین می شود.

برنو از آماده سازی برند محصولات سالم خبر داد و تاکید کرد: در پی درخواست از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و کلینیک های گیاه پزشکی فعال در استان، بِرَند محصولات سالم و یا کنترل شده در حال آماده سازی است./
 
 
 
برچسب ها: افزایش ، فرهنگ ، مصرف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.