دانشمندان وجود حساسیت به مواد غذایی را یکی از عوامل اصلی چاقی و اضافه وزن در افراد معرفی کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان هشدار می‌دهند که ابتلا به آلرژی نسبت به بعضی از غذاها می‌تواند سبب چاقی و اضافه وزن در افراد شود. 

گفتنی است، بر اساس تحقیقات صورت گرفته برخی از افراد که به برخی مواد غذایی حساسیت دارند مانند بادام زمینی، توت فرنگی، "گلوتن" موجود در گندم و موادی از این دست مستعد ابتلا به چاقی و اضافه وزن می‌شوند. 

بررسی‌ها نشان‌ می‌دهند، بر اساس تحقیقات این دسته از افراد در ازاي داشتن یک رژیم غذایی متناسب سعی می‌کنند فقط از مواد غذایی حساسیت‌زا استفاده نکنند و این باعث افزایش وزن آنها به علت پرخوری در آنها می‌شود. 

پزشکان هشدار می‌دهند، افراد سعی نمایند از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنند و به جز ماده‌ی شیمیایی موجود در مواد غذایی که به آن حساسیت دارند از سایر خوراکی‌ها به دلیل دارا بودن انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی استفاده نمایند. 

حساسیت به مواد غذایی می‌تواند سبب ضعف به اضافه وزن و از دست دادن برخی ویتامین‌های ضروری مورد نیاز بدن شود. 

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار