شواهد موجود نشان می‌دهند پرکاری تیروئید در سنین 30 تا 50 سال ، بیشترین شیوع را داشته و زنان بیشتر از مردان گرفتار این بیماری می‌شوند.

پیمان عزیزمحمدی فوق تخصص غدد و متابولیسم درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پرکاری تیروئید مشکلی شایع در بین افراد جامعه است و تقریباً درتمام سنین بروز می‌کند.

وی با بیان اینکه غده تیروئید هورمون‌هایی ترشح می‌کند که در تنظیم تمام فعالیت‌های بدن نقش دارند اظهار داشت: پرکاری تیروئید درنتیجه فعالیت بیش از حد غده تیروئید ایجاد می‌شود و به دلیل بروز این بیماری تنظیم فعالیت‌های بدن دچار مشکل می‌شود.

عزیزمحمدی با اشاره به اینکه پرکاری تیروئید درافراد میانسال و جوان شیوع بیشتری نسبت به سایر افراد دارد، تاکید کرد: شواهد موجود نشان می‌دهند که پرکاری تیروئید در سنین 30 تا 50 سال، بیشترین شیوع را داشته و زنان بیشتر از مردان گرفتار این بیماری می‌شوند.

وی افزود: احساس گرما یا داغی، لرزش و تعریق، خارش پوست، تند و نامنظم بودن ضربان قلب، کاهش وزن غیر عادی، اضطراب و بی‌قراری، بیرون زدگی چشم‌ها، ریزش مو و گاهی گواتر، از مهمترین علائم و عوراض پرکاری تیروئید است.

انتهای پیام/

برچسب ها: تیروئید ، ریزش مو ، وزن ، گواتر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.