به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد،دکتر امیر محسن ضیایی در اجلاس معاونان آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در مشهد افزود:در قالب این سند راهبردی کیفیت آموزش پزشکی در کشور ارتقا یافته و برنامه آموزش دانشجویان برای رشته ها و در مقاطع مختلف مطابق با نیازهای حوزه سلامت تدوین شده است.
وی کمبود منابع را مهمترین چالش حوزه آموزش وزارت بهداشت عنوان کرد وگفت: این کمبودها شامل منابع فیزیکی، نیروی انسانی و زیر ساخت ها است که همه دانشگاههای علوم پزشکی کشور با آن روبرو هستند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با بیان اینکه در سالهای اخیر رشد آموزش پزشکی در کشور با سرعت پیش رفته است، درحالی که همطراز با آن رشد کیفی صورت نگرفته است افزود : در دو سال اخیر افزون بر 50 هزار دانشجو در رشته های پزشکی و دیگر رشته ها در دانشگاههای کشور پذیرفته شده اند ، اما در این مدت در حالی که رشد 72 درصدی پذیرش دانشجو داشته ایم اعتبارات بخش آموزش 33 درصد کاهش یافته است.
ضیایی با تاکید بر ضرورت آسیب شناسی و چاره اندیشی اصولی در اینباره افزود: رشد 66 درصدی قطب های علمی و تاسیس 335 مرکز تحقیقاتی در سالهای اخیر در کنار محاسن مثبتی که دارد به دلیل کمبود منابع اعتباری و زیر ساختی نتواسته است به اهداف کیفی خود دست پیدا کند.
وی توسعه ارتباطات بین الملل در بخش آموزش را ضروری دانست و گفت: توجه به ارتباطات بین الملل در بخش آموزش پزشکی بویژه در هشت سال گذشته مغفول مانده است ،در حالی که این اقدام برای ارتقای کیفیت آموزشی باید گسترش یابد./س