پرورش لایه ای استفاده بهینه از فضای موجودو امکان صید ماهیان در ماه های مختلف سال باعث شده، هم اکنون تولید یک تن ماهیان سردآبی در استان نیازمند حدود یک لیتر در ثانیه آب تازه ورودی است.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ؛ مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان  با بیان این مطلب گفت :میزان و نوع تولید آبزی به مقدار دسترس بودن و پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب بستگی دارد

بورانی افزود:طی سال های اخیر براساس برنامه ریزی های انجام شده، افزایش تولید آبزیان در واحد سطح با استفاده از انواع تجهیزات بومی، ارتقا یافته است.
 

این مسئول تصریح کرد :پرورش لایه ای استفاده بهینه از فضای موجودو امکان صید ماهیان در ماه های مختلف سال باعث شده، هم اکنون تولید یک تن ماهیان سردآبی نیازمند حدود یک لیتر در ثانیه آب تازه ورودی است

وی ادامه داد: قبل از این، تولید یک تن از ماهیان سردآبی نیازمند 10 لیتر در ثانیه آب تازه ورودی بود.

مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان  اضافه کرد : در این روش طول دوره پرورش ماهی نیز از هشت ماه به شش ماه کاهش یافته و این مهم موجب صرفه جویی چشمگیر در میزان هدایت آب، از منابع آبی چاه، چشمه و رودخانه به مزارع شده است.

صیادبورانی تاکید کرد: کمیت آب در رشد ماهی تاثیر گذار نیست، بلکه این آبزی از املاح موجود در آب، برای زیستن و رشد استفاده می کند

 وی  خاطر نشان کرد: می توان خروجی آب را به مزارع کشاورزی هدایت و با این روش استفاده بهینه از آب را نیز برنامه ریزی کرد/س.


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.