جایگزین کردن روغن زیتون به جای "روغنهای اشباع شده" درغذای روزانه حتی بدون تغییر درفعالیت بدنی و رژیم غذایی میتواند تأثیر قابل ملاحظهای درکاهش وزن و توده بدنی داشته باشد.
وی افزود: مصرف غذاهای کم چرب موجب کاهش وزن می شود و مانع از بروز "افزایش وزن" میگردد. اما از آنجا که این غذاها کالری کمتری دارند افراد سعی میکنند با مصرف بیشتر غذا بر احساس سیرنشدن غلبه کنند.
دکتر ریسمانچی تصریح کرد: روغن زیتون تأثیر زیادی در ایجاد احساس سیری دارد. روغن زیتون برای هیچ کس مضر نیست و همگان میتواننداز مصرف آن لذت ببرند.
اما در موارد نادر، مصرف بیش از حد روغن زیتون میتواند سبب اسهال خفیف شود. همچنین هرگرم آن نه کالری انرژی دارد که در صورت زیادهروی منجر به چاقی میشود.
انتهای پیام/