روزنامه فرهیختگان وابسته به دانشگاه آزاد با گذشت بیش از 6 ماه تغییر مدیر مسئول همچنان به صورت غیرقانونی با سرپرست اداره می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ندای انقلاب؛ ۲۷ شهریور امسال با عزل ناگهانی فرهاد دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد، حمید میرزاده از نزدیکان آیت الله هاشمی رفسنجانی با رای شش تن از هیئت امنای این دانشگاه یعنی اکبر هاشمی رفسنجانی، حسن خمینی، حسن قاضی زاده هاشمی، جعفر توفیقی، حمید میرزاده و بهمن یزدی به کرسی سرپرستی این دانشگاه تکیه زد و در ۲۸ آبان رسما حکم ریاست خود را از شورای عالی انقلاب فرهنگی دریافت کرد.

در اولین عزل و نصب های صورت گرفته توسط حمید میرزاده، مدیر مسئول مهم ترین تریبون مکتوب این دانشگاه یعنی روزنامه فرهیختگان عزل و احسان مازندارانی از روزنامه نگاران اصلاح طلب که سابقه دستگیری توسط مراجع امنیتی را در کارنامه خود دارد به عنوان سرپرست این دانشگاه منصوب شد.


با روی کار آمدن دولت موسوم به اعتدال، فرهاد دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد عزل و میرزاده به این سمت منصوب شد

** روزنامه ای که با سرپرست دیپلمه اداره می شود

مازندرانی در ۶ ماه گذشته در شرایطی سرپرستی این روزنامه را عهده دار بوده است که براساس گزارش برخی منابع مطلع به دلیل سابقه بازداشت امنیتی و عدم پاسخ استعلام وی از سوی نهاد های مسئول و نیز نداشتن مدرک لیسانس که جزو شرایط مدیرمسئولی روزنامه است، همچنان با حکم سرپرستی این روزنامه را به صورت غیر قانونی اداره می کند.


آقای مازندرانی به دلیل برخی تحرکات سوء سیاسی سال 87 از تحصیل محروم شد

براساس ماده ۹ فصل پنجم قانون مطبوعات از جمله شرایط صاحبان امتیاز و مدیران مسئولان روزنامه ها و نشریات داشتن صلاحيت علمي درحد ليسانس است. همچنین در تبصره 6 این ماده آمده است که هيئت نظارت موظف است جهت بررسي صلاحيت متقاضي و مدير مسئول از مراجع ذيصلاح (وزارت اطلاعات و دادگستري و نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران ) استعلام نمايند.

این در حالی است بنا به گزارش برخی رسانه ها احسان مازندرانی به دلیل برخی تحرکات تنش آفرین و سوء سیاسی و ارتباط با یک عنصر تجزیه طلب در زمان دانشجویی در دانشکده خبر، با حکم کمیته انظباطی این دانشکده از ادامه تحصیلش جلوگیری به عمل می آید و نمی تواند مدرک تحصیلی کارشناسی را بگیرد.

حضور احسان مازندرانی در کنار خانواده هاشمی در دادگاه فاطمه هاشمی

** احسان مازندرانی از ارتباط پنهان با بی بی سی تا کودتا خواندن انتخابات 88

خبرگزاری مجلس شورای اسلامی(خانه ملت) سال گذشته در گفت گو با یک منبع آگاه نوشت که" «احسان مازندرانی» دبیر اجرایی روزنامه‌ اصلاح‌طلب اعتماد به اتهام ارتباط با شبکه رسانه‌ای بنگاه دروغ‌پراکنی بی‌بی‌سی و سایت‌های خبری ضد‌انقلاب بازداشت شد.وی که دبیر اجرایی یکی از روزنامه‌های اصلاح‌طلب است، مدتی در مالزی زندگی می‌کرده و در همان‌جا نیز با رسانه‌های فارسی‌زبان ضد‌انقلاب ارتباط داشته است".
احسان مازندرانی در حال مصاحبه با همسر یکی از سران فتنه

آقای مازندرانی و همسرش خانم ملیحه حسینی-که او نیز از روزنامه نگاران اطلاح طب و بازداشت شدگان پس از فتنه 88 است- پیشتر به همراه تعداد زیادی از روزنامه نگاران اصلاح طلب داخلی و ضد انقلاب خارج از کشور  در شهریور سال 88 پس از انتخابات باشکوه دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که منجر به اردوکشی خیابانی عناصر فتنه انگیز شد، در نامه ساختارشکنانه انتخابات 24 خرداد را کودتا خوانده بودند.


خانم ملیحه حسینی همسر مازندرانی همچون شوهرش پس از فتنه 88 دستگیر شد

** "فرهیختگان" تریبون دانشگاه آزاد یا تریبون اصلاح طلبان

به باور شماری از روزنامه نگاران با روی کار آمدن احسان مازندرانی و تیم همراهش در روزنامه فرهیختگان، این روزنامه به محل تجمع روزنامه نگاران اصلاح طلب و نیز پرداختن به موضوعات نازل سیاسی به جای مسائل صنفی دانشگاهی تبدیل شده است.


رپرتاژ روزنامه دانشگاه آزاد(فرهیختگان) برای خانواده هاشمی

عملکرد جناحی و حزبی روزنامه دانشگاه آزاد درحالی صورت می گیرد که اولین مدیر مسئول این روزنامه چند روز قبل از انتشار آن در 29 اردیبهشت 88 در گفت وگویی با خبرگزاری فارس اعلام کرده بود که اين روزنامه كاملاً مستقل از هر جناح و حزب بوده و درباره دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي اطلاع‌رساني خواهد كرد. فرهيختگان بيشتر حول محور دانشجو و قشر فرهيخته به توليد مطلب خواهد پرداخت.

** با شال و مانتوی کوتاه به فرهیختگان بیایید!

فرهیختگان "مازندرانی" در ادامه خط و مشی جدید خود در دوره ریاست میرزاده بر این دانشگاه، دست به اخراج گسترده شماری از روزنامه نگاران قبلی این روزنامه کرد.


به گفته یکی از روزنامه نگاران فرهیختگان در دوره جدید از آنان خواسته شده بود تا با مانتوی کوتاه و شال بر سر کار حاضر شوند!

در همین زمینه سیاست های فرهنگی و ارزشی درون این مجموعه را نیز تغییر داد تا جایی که به گفته یکی از روزنامه نگاران قبلی این روزنامه به دستور احسان مازندرانی اعلام شد که دیگر لازم نیست خانم‌ها با مقنعه و ظاهر اداری به محل کار بیایند و با شال و مانتوی کوتاه می‌توانند در روزنامه حاضر شوند.
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.