به گزارش
حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، آیتالله هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری و دبیران حزب اراده ملت ایران یکی از کارکردهای اصلی احزاب درجامعه را، آموزش و تربیت نیروها برای اداره امور کشور دانست و گفت: در واقع احزاب، نقش مهمی در تربیت نخبگان سیاسی دارند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر اهمیت تشکیل احزاب نیرومند و فراگیر که لازمه اداره دموکراتیک و تکیه بر اراده سیاسی مردم در امور است، افزود: بازدهی کارکرد حزبی باعث توانمندسازی منابع و ظرفیتهای نیروی انسانی شده و ترکیب کیفی مجالس و دولتها روز به روز قویتر، عقلانیتر و توسعه یافتهتر میشود.
وی تصریح کرد: احزاب سیاسی مردمی و قوی که در چارچوب قانون شکل گرفته و بدنبال تقویت آرمانهای انقلاب هستند میتوانند قدرت را در بدنه حاکمیت مهار و نهادینه کنند و به آن سر و سامان داده و قدرت را در مسیر قانون بدست گیرند و مانع فزونخواهی گروههای فشار افراطی و لابیهای فراقانونی مختلف شوند.
هاشمی رفسنجانی با استناد به آیات متعدد قرآن کریم در مورد اهمیت مشی اعتدال، میانهروی و امت وسط در جوامع اسلامی به عنوان الگو و سرمشق برای همه جوامع گفت: امت وسط اسلامی که مشعل هدایت زندگی و اراده کشور را از قرآن میگیرد، دارای منطق، استدلال و تفکر و تعقل است و تا زمانی که مورد تهاجم قرار نگیرد دست به شمشیر و سلاح نمیبرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، امام خمینی(ره) را مظهر اعتدال دانست و افزود: امام از همان روزهای آغازین مبارزه علیه طاغوت، همواره از گروههای افراطی و تندرو دوری کردند و پافشاری و تأکید ایشان بر نقش مردم در تصمیمگیریها بود که با اتکا به همین سرمایه عظیم پیروزی انقلاب اسلامی با کمترین هزینه را به همراه داشت.
وی گفت: غفلت از اصالت و جایگاه حضور مردم در صحنهها، سرانجام و فرجامی خوش نخواهد داشت و قطعاً به شکست منجر خواهد شد.
هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: تکیه بر مردم ماندگار، عقلانی و اعتدالی است و افراط، تندرویی، جناح بازی و تعصبات کور باندی، آفت هر حرکت بالنده و انقلابی است که پایدار و ماندگار نخواهد بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، ضمن یادآوری برخی تندرویهای دهه اول انقلاب و در مراحل بعد بیان داشت: عدهای از مردم از آن تندرویها رنجیدند، بعدها نیز شکل تندرویها عوض گردید که باید همه برای جلوگیری از پیشروی آن تلاش کنیم.
وی اعتدال را اعتقاد به یک هدف مقدس دانست و با بیان اینکه حزب نباید با ایجاد تکثر و تفرقه در مقابل وحدت و همگرایی قرار گیرد اظهار داشت: منافع عمومی را عوامل وحدتآفرین تأمین میکند و احزاب باید با تلاش مشترکشان منافع ملی را ارتقاء دهند.
در ابتدای این دیدار، آقای حکیمیپور به برخی چالشهای موجود در جامعه اشاره کرده که راهحل آن را نیز وحدت ملت خواند.
در ادامه نیز آقایان دکتر کوزهگر، صمدی، کاتبی و شفاهی به کارکرد احزاب در کشور اشاره کردند.
انتهای پیام/