به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، آب میوهها و سبزیها و گیاهان، پاک کننده بدن از آلودگیها و سموم هستند، زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین C، انواع اسیدها و آنزیمها، کلروفیل و مواد مورد نیاز بدن بوده و قادر به خارج کردن باکتریها مضر از بدن هستند.
آب میوهها و سبزیها و گیاهان حاوی مواد آلی و معدنی، ویتامینها، آب خالص، پروتئین و کربوهیدراتها بوده و چون بهصورت مایع هستند انرژی کمتری برای هضم آنها صرف میشود.
در خوردن میوهها به نکات ذیر توجه کنید:
خربزه را با عسل نخورید، این مواد خاصیت رادیواکتیوی داشته و اگر بیماری کهنه در بدن وجود داشته باشد خود را نشان میدهد و این اعتقاد نادرست است که دچار مرگ میشوند.
لیمو با گوجهفرنگی ناسازگار است، زیرا هر دو خاصیت اسیدی دارند و باعث آفت دهان میشود.
بهترین موقع میوه خوردن، صبح است، زیرا از ساعت چهار بامداد به بعد جریان دفع شروع میشود و نباید با مصرف غذاهای دیرهضم مانع از این جریان شویم.
توجه داشته باشید آب میوه را باید فوراً بنوشید وگرنه در مجاورت با هوا اکسیده و سمی میشود، همچنین اگر دندانهایتان وضعیت خوبی ندارند، میتوانید میوهها را در دستگاه مخلوطکن له کنید در این صورت از تمام میوه، ویتامین و مواد معدنیاش استفاده میکنید.
میوه را همیشه با شکم خالی میل کنید، هرگونه مخلوط کردن آن با مواد دیگر بهخصوص غذاهای گوشتی خطرناک است و باعث تخمیر مواد در دستگاه گوارش و نفخ میشود، حاصل این تخمیر و نفخ که در اثر قند میوه به وجود میآید، باعث تشدید ضربان قلب و فشار دیافراگم و گستردگی دستگاه گوارش شده و در این حالت دستگاه گوارش به یک کارخانه الکلسازی کوچک تبدیل میشود، گازکربنیک حاصل از تخمیر مواد در دستگاه گوارش به قلب فشار میآورد و باعث نابودی سلولهای آن میشود، این بیشترین عامل بیماری قلبی است.
"برگرفته از کتاب طب سنتی، میوه درمانی علی اصغر کاظمی"
انتهای پیام/م