امیر پارسا متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اگر آجیل مانده و قارچ زده باشد، ممکن است منجر به تولید سم آفلاتوکسین در بدن شود که در ابتلا به سرطان کبد نقش بسزایی دارد.
وی افزود: با فرا رسیدن فصل بهار، عید نوروز، بنا بر سنتهای باستانی مراقب باشید و از رژیم غذایی خاص پیروی کنید.
وی اذعان داشت: برخی خشکبار فروشان آجیلهای مانده یا کرم زده را با رنگهای غیر مجاز به صورت جداگانه یا مخلوط با آجیلهای تازه عرضه میکنند و همچنین این آجیلها باعث اضافه وزن میشود و ضررهای بسیاری برای بدن افراد داشته باشد.
پارسا در رابطه با رنگهای غیر مجازی که به آجیلها اضافه میشود، گفت: رنگهایی که به مواد غذایی افزوده میشود، باید پایه تغذیهای نظیر بتاکاروتن طبیعی داشته باشند.
در حالیکه در رنگهای مصنوعی از فلزات سنگین چون جیوه و سرب استفاده میشود. همچنین این رنگهای مصنوعی در افرادی که زمینهٔ آلرژی دارند، میتواند منجر به بروز حساسیتها و آلرژیهای شدید پوستی شود.
انتهای پیام/