بعضی از فروشندگان یکسری رنگ‌های غیر مصنوعی برای تازه ماندن آجیل‌های کهنه خود استفاده می‌کنند اما این آجیل‌ها ناشی از فلزات می‌تواند خطرات بسیاری برای افراد بوجود آورد.

امیر پارسا متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اگر آجیل مانده و قارچ زده باشد، ممکن است منجر به تولید سم آفلاتوکسین در بدن شود که در ابتلا به سرطان کبد نقش بسزایی دارد. 


وی افزود: با فرا رسیدن فصل بهار، عید نوروز، بنا بر سنت‌های باستانی مراقب باشید و از رژیم غذایی خاص پیروی کنید. 

وی اذعان داشت: برخی خشکبار فروشان آجیل‌های مانده یا کرم زده را با رنگ‌های غیر مجاز به صورت جداگانه یا مخلوط با آجیل‌های تازه عرضه می‌کنند و همچنین این آجیل‌ها باعث اضافه وزن می‌شود و ضرر‌های بسیاری برای بدن افراد داشته باشد. 

پارسا در رابطه با رنگ‌های غیر مجازی که به آجیل‌ها اضافه می‌شود، گفت: رنگ‌هایی که به مواد غذایی افزوده می‌‌شود، باید پایه تغذیه‌ای نظیر بتاکاروتن طبیعی داشته باشند. 
در حالیکه در رنگ‌های مصنوعی از فلزات سنگین چون جیوه و سرب استفاده می‌شود. همچنین این رنگ‌های مصنوعی در افرادی که زمینهٔ آلرژی دارند، می‌تواند منجر به بروز حساسیت‌ها و آلرژی‌های شدید پوستی شود. 


انتهای پیام/
برچسب ها: آجیل ، رنگ ، نوروز ، رژیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.