مجید محمدی مقدم مجری طرح شبیه ساز هپتیکی براده برداری از دندان در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: هپتیک و شبیهسازهای واقعیت مجازی از موضوعاتی نسبتا جدید با فضای ناشناخته میباشد که در روشهای آموزش پیشین در زمینه پزشکی نیاز به حضور یک پزشک با تجربه و صرف زمان زیاد برای کسب مهارتهای پزشکی مشاهده میشد.
وی افزود: علاوه بر آن به دلیل بیتجربگی پزشکان احتمال وجود خطر برای بیماران وجود داشته و از این رو در حال حاضر توسعهٔ شبیهسازها به عنوان یکی از مهمترین موضوعات در زمینههای علوم پزشکی محسوب میشود و علوم دندانپزشکی مدتها است که از انواع مختلف شبیهسازها در علوم پیشبالینی استفاده میکنند.
مقدم تصریح کرد: شبیهساز هپتیکی براده برداری از دندان یک نمونه از این شبیه سازها است که در حال حاضر توسط گروه تحقیقاتی روباتیک و مکاترونیک در دانشگاه تربیت مدرس توسعه داده شده است و هدف از ارائه این شبیهساز، آموزش دانشجویان دندانپزشکی و بررسی عملکرد آنها است.
وی خاطر نشان کرد: این دستگاه قابلیت تولید مدلهای سهبعدی از هر بیماری با استفاده از عکسهای سیتی اسکن را دارد تا شرایط بیمار را قبل از انجام هر عملی بررسی نماید.
انتهای پیام/