صنعت تلفنهای همراه اروپا آماده آینده میشود. کمیسر اتحادیه اروپا در امور دیجیتال در پی آن است که اروپا تعیین کننده استاندارهای تازه تبادل اطلاعات بیسیم باشد. بروکسل با اختصاص بودجهای بالغ بر سه میلیارد یورو خواستار تحقیق و توسعه در این زمینه است. بودجهای که به تأکید نییلی کروز، کمیسر ارتباطات دیجیتال اتحادیه اروپا در کنگره جهانی بارسلونا "بودجه اندکی نیست".
تولید کنندگان تلفن همراه در کنگره جهانی بارسلونا تازههای بسیاری را عرضه کردهاند. شرکت سامسونگ، دوشنبه شب (۲۴ فوریه/ ۵ اسفند) پس از افتتاح این کنگره تازهترین گوشی هوشمند خود را با نام "گالکسی 5s " معرفی کرد.
این گوشی به اندازه یک صفحه مانیتور ۹/ ۱۲ سانتیمتری است که یک لیز خواننده اثر انگشت و دوربینی ۱۶ مگاپیکسلی دارد. این گوشی ماه آپریل (اردیبهشت) وارد بازار میشود. سامسونگ که با فاصله بسیار از رقبای خود، بزرگترین تولید کننده گوشیهای هوشمند است ۱۰ درصد بازار جهانی را در اختیار دارد.
نوکیا نیز در کنگره حهانی بارسلونا نخستین گوشی هوشمند خود را با سیستم عامل اندروید معرفی کرد.
نوکیا در نظر دارد با این گوشی در بازار رو به رشد کشورهای در حال توسعه از شرکت گوگل پیشیگیرد. سیستم عامل اندروید، که برنامه مرکزی یا هستهاصلی آن به شرکت گوگل تعلق دارد، قابل تغییر است و تولیدکنندگان میتوانند آن را متناسب با محصولاتشان تغییر دهند.
یان کوم٬ از بنیانگذاران واتساپ و مدیرعامل این کمپانی نیز در کنگره جهانی تلفنهای همراه در بارسلونا اعلام کرد که امکان برقراری تماسهای صوتی به این اپلیکیشن اضافه خواهد شد.
یان کوم گفت: «ما میخواهیم به همه اطمینان دهیم که میتوانند با کمترین هزینه ممکن و به سادگی با دوستان و عزیزانشان در هر جای دنیا در تماس باشند.» این اپلیکشن به قیمت ۱۸ میلیارد دلار توسط فیسبوک خریداری شده است.
گوشیهای هوشمند شنود گریز
پس از رسوایی جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا، بلکفون هم یک گوشی هوشمند معرفی کرده که تا حد زیادی شنود گریز است. خریداران این گوشیها تا دو سال خدماتی دریافت میکنند که شامل برقراری تماس تلفنی رمزگذاری شده، امکان ضبط مطمئن اطلاعات و جستجوی ایمن در اینترنت است.
مدیر بلکفون تصریح کرده است که این تلکنولوژی جهتدهنده آینده گوشیهای هوشمند خواهد بود. سیستم عامل این تلفنهوشمند نیز بر اساس سیستم عامل اندروید است که برخی از تنظیمات پایهای آن برای حفاظت اطلاعات بهبود یافتهاند.
از سوی دیگر شرکت اریکسون هم با توجه به افزایش روز افزون حجم تبادل اطلاعات اینترنتی، در نظر دارد تا سال ۲۰۲۰ میلادی ۵۰ میلیون دستگاه متصل به شبکه اینترنت داشته باشد.
اریکسون و فیلیپس تصمیم دارند تیرهای چراغ برق را به دکلهای تلفن همراه تبدیل کند. اجرای این تصمیم قرار است سال جاری میلادی از شهرهای آمریکای شمالی، جایی که شرکتهای تلفنهای همراه مشکل کمبود ظرفیت دارند آغاز شود.
نزدیکی بیشتر صنایع خودروسازی و دنیای آیتی
خودروسازی فورد به عنوان نخستین تولیدکننده اتومبیل وارد کنگره جهانی تلفنهای همراه شده است تا یک مدل تازه فورد را معرفی کند. این مدل دارای کمکدهندههای الکتریکی تازهای است که تا کنون در اتومبیلهای مدل بالا دیده میشد.
این مدل یک راهنمای خروج از پارکینگ دارد که در مورد سایر اتومبیلهائی که در حال راندن با دنده عقب و در مسیر حرکت هستند هم هشدار میدهد. استفان اودل، رئیس بخش اروپای فورد معتقد است که صنایع اتومبیلسازی و آیتی در حال ادغام شدن در یکدیگر هستند. او تأکید دارد: «ما باید خودمان را با سرعت صنایع تکنولوژی هماهنگ کنیم.»
در کنگره جهانی تلفنهای همراه بیش از ۱۷۰۰ تولید کننده محصولات و خدمات خود را عرضه کردند. پیشبینی میشود که بیش از ۷۰ هزار کارشناس و خبرنگار از این کنگره بازدید کنند. کنگره تا پنجشنبه (۲۷ فوریه/ ۸ اسفند) ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام /