مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مواد غذایی مورد نیاز گیاه در کشت هیدروپونیک به صورت محلول غذایی در اختیار ریشه قرار می گیرد.

سعداله اسکندری در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز گفت: پیش بینی میزان تولید محصول در کشت هیدروپونیک آسانتر است.

وی با اشاره به مزایایی کشت هیدروپونیک تشریح کرد: کارشناسان تولید محصولات خارج از فصل را ار مهم ترین امتیازات کشت هیدروپونیک می دانند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کشت هیدروپونیک به عنوان سیستمی پیشرو و صرفه جو در مصرف آب در کشت های گلخانه ای برای بهره برداران معرفی شده است.

وی ضمن بازگو نمودن فقدان علف های هرز در کشت هیدروپونیک اظهار داشت: علف های هرز در گلخانه های هیدروپونیک جایی ندارند و به طور قطعی کنترل می شوند.

اسکندری تاکید کرد: کشت هیدروپونیک امکان کشت طبقاتی محصولات و بهره گیری از حداکثر فضای گلخانه و محیط کشت را میسّر می سازد./س
 
 
 
برچسب ها: تغذیه ، گیاهان ، کشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.