به گزارش
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، محمدرضا روشنایی عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت در نشست "دانشجو و مطالبات رهبری" که در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: پیام مقام معظم رهبری به تشکلهای دانشجویی انقلابی در راستای مباحثی بوده که همواره درباره این تشکلها مطرح کردهاند و در جلسات با نخبگان نیز بارها تکرار فرمودهاند.
وی ادامه داد: ایشان میفرمایند: «سلام مرا به فرزندان انقلابیام برسانید» در این جمله، خطاب امام جامعه به کسانی است که قرار است در جامعه، تحول ایجاد کنند و رهبری روی اینها حساب باز کردهاند.
روشنایی گفت: نکته اول این پیام این است که همه این بحثها در ذیل تحصیل علم صورت میگیرد، زیرا به واسطه فرصت جوانی و توانمندی، جوانان، امکان بهرهبرداری از این سن را دارند.
وی اضافه کرد: ذهن رهبر معظم انقلاب، یک ذهن مثلثی و نه خطی یا نقطهای است؛ مثلثی که از تهذیب، تحصیل و ورزش تشکیل شده است.
عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت گفت: جوانان بهعنوان افسران جنگ نرم باید به عمق دین، ورود کنند؛ جنگی که خط و مرز مقدم آن مشخص نیست و درک آن بصیریت عمارگونه میخواهد.
وی اظهار کرد: برای درک خطوط و اضلاع جنگ نرم، بیان شیوا و لسان بدون غلو عمار که راه را برای امام علی(ع) باز میکرد، لازم است.
روشنایی با اشاره به ضرورت تأسی به آیات مربوط به استقامت و فعالیت تشکیلاتی در قرآن گفت: در این زمینه باید به مالک اشتر اقتدا کرد که در هیچ نقطهای، ولی خود را تنها نگذاشت.
وی بحث بعدی مورد اشاره مقام معظم رهبری را در این پیام، ستیزهشناسی دشمن عنوان کرد و افزود: چرا دشمن با ما جنگ دارد؟ ما با دشمن بر سر مسائل ایدئولوژیک، مشکل داریم و این جنگ، فقط یک پیروز خواهد داشت.
سخنگوی دفتر تحکیم وحدت با تأکید بر اینکه دشمن با همه ابعادش به میدان آمده و ما باید یک اشراف واقعی بر فعالیت او داشته باشیم، گفت: تأکید رهبر معظم انقلاب بر شناخت رویکردهای واقعی که در اخبار، قابل دسترسی نیست به این معنی است که اگر میخواهیم عمیق شویم باید به منابع اخبار، وارد شده تا بفهمیم چه نیتی دارد.
وی دغدغهسازی رهبر معظم انقلاب در ذهن دانشجویان یادآور شد و ادامه داد: تا وقتی دشمن، ثانیه به ثانیه وقت میگذارد تا جمهوری اسلامی را به زانو در بیاورد، باید به شکل عمیقتر و جهادگونهتر ورود کنیم؛ اگر با رویکرد مادی و در راستای انحصارطلبی کارتلها نگاه کنیم، یک دلسردی برای ما ایجاد شده اما رهبر معظم انقلاب، وعدههای الهی را مطرح میکنند، وقتی امام راحل میگوید: «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند» در راستای همین بنیاد اعتقادی است.
روشنایی از معبد شدن تشکیلات بهجای معبود شدن آن بهعنوان فراز مهم بعدی سخنان رهبر معظم انقلاب یاد کرد و گفت: مقام معظم رهبری بر اینکه اصول و ارزشهای معنوی باید در قالب تشکیلات باشد و پیش از تشکیلات، رفاقت است که ارزشها را حفظ میکند، تأکید دارد.
وی به دستان پرتوان اراده نسل جوان در کلام رهبری اشاره و تصریح کرد: انگیزه، سوخت موتور حرکت نسل جوان است، که مقام معظم رهبری هیچگاه برای این حرکت، توقف قائل نبوده و الان هم که سیاستهای اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردهاند، همه باید در یک راستا حرکت کنیم و آن قله پیشرفت و تعالی را که رهبری مطرح کردهاند، فتح کنیم.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه بعضی به غلط، «پیشرفت» را «توسعه» معنی کردهاند، گفت: رهبر معظم انقلاب پیشرفت را یک ترقی همهجانبه و تعالی را پیشرفت توأمان دنیوی و اخروی میدانند.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر مقوله رقابت تأکید کردهاند تا هیچگاه از وضعیت خود، راضی نبوده و در جای خود، متوقف نشویم.
روشنایی افزود: تمام مسلمانان جهان به ما چشم امید دارند و ما باید در عرصه جهانی با مدیریت، مشکلات را برداریم و درگیر مباحث کوچک که با آرمانهای انقلاب فاصله دارد، نشویم.
وی با اشاره به امکانات آموزش و پرورش که در اختیار جوانان ایرانی است، گفت: آموزش و پرورش کشور سوریه حدود دو سال است که مشکل دارد و جوانان این کشور امنیتی برای تحصیل ندارند و ما از فرصتهای خود به درستی استفاده نمیکنیم.
عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت گفت: انقلاب در لایههای مردم و در ساختارهای نظام ایجاد شده است و ما باید بتوانیم با استفاده از این فرصت نظامسازی کنیم.
وی با اشاره به ضرورت جامعهشناختی دانشجویی در کشور گفت: در حال حاضر جوانان دهه 70 وارد سیستم دانشگاهی شدهاند که از نظر جامعهشناختی با افراد دهه 60 متفاوت هستند و ما باید با جامعهشناختی بر روی این نسل به تعالی مدنظر مقام معظم رهبری دست یابیم.
به گفته روشنایی برای شکستن فضای تکصدایی نباید از شنیدن صدای مخالف بترسیم.
وی با بیان اینکه نسخههای غربی و غیراسلامی در جمهوری اسلامی جواب نمیدهد، گفت: جنگ نرم نیاز به مهمات دارد و ما باید برای افسران جنگ نرم مهمات بسازیم که مهمات جنگ نرم نیز اعتقادات ما است و سیاسیون کشور نیز باید بدانند که سیاستهای بومی برای جمهوری اسلامی تدوین کنند، زیرا نسخههای غیراسلامی در کشور ما جواب نمیدهد.
انتهای پیام/