در حالیکه ابتلا به اسکیزوفرنی در زنان 25 الی 30 سال بیشتر است، اما مردان معمولا زودتر و در سنین 20 تا 25 سالگی دچار این بیماری می‌شوند.

حمید نجاری متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: اسکیزوفرنی به عنوان یک بیماری مغزی مزمن و ناتوان کننده، در تمام سنین به ویژه در بین افراد جوان بروز می‌کند.  

وی با اشاره به اینکه کودکان نیز ممکن است دچار اسکیزوفرنی شوند، تصریح کرد: البته بروز این بیماری در سنین نوجوانی و کودکی بسیار کم است و در واقع پس از این دوران اسکیزوفرنی شایع می‌شود.  

نجاری با بیان اینکه مردان زودتر از زنان به اسکیزوفرنی دچار می‌شوند، تاکید کرد: در حالیکه ابتلا به اسکیزوفرنی در زنان در سنین 25 الی 30 سالگی بیشتر است، اما مردان معمولا زودتر و در سنین 20 تا 25 سالگی بیشتر دچار این بیماری می‌شوند.  

وی یادآور شد: برای درمان اسکیزوفرنی، ابتدا باید جلوی پیشرفت بیماری را گرفت و سپس اقدام به کنترل علائم و عوارض به وجود آمده کرد.  

نجاری خاطر نشان کرد: برای تسریع روند درمان اسکیزوفرنی، اطرافیان بیمار باید سعی کنند تا بیشتر با فرد مبتلا صحبت و رفت و آمد داشته باشند، از گوشه‌نشینی بیمار و در فکر فرورفتن وی جلوگیری کرده و فرد مبتلا به این بیماری را بیشتر وارد "عرصه‌های اجتماعی" و تعاملات کنند.  

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.