مغز دانه‌ها غنی از مواد مغذی است و به عنوان یک میان وعده مغذی استفاده می‌شوند اما نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کرد.

دکتر پیام فرحبخش، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آجیل‌ها ارزش غذایی بالایی دارند، اما نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی کرد. 

وی گفت: مغز دانه‌ها غنی از مواد مغذی مثل کلسیم، فسفر، منیزیم و آهن هستند و می‌توان از آن‌ها به عنوان یک میان وعده مغذی استفاده کرد. 

وی با بیان اینکه آجیل‌ها چربی بالایی دارند، افزود: این مواد کالری بالایی دارند به همین دلیل افرادی که در معرض چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی هستند باید با احتیاط بیشتری از این مواد استفاده کنند. 

فرحبخش تصریح کرد: توصیه می‌شود از آجیل بی‌نمک و خام برای ایام نوروز استفاده شود زیرا نمک موجود در آجیل شور باعث افزایش فشارخون می‌شود و خطر سکته قلبی را افزایش می‌دهد. 

این متخصص تغذیه ادامه داد: تخمه‌ها نیز از منابع غنی ویتامینE هستند اما با این وجود مصرف بیش از حد آن‌ها می‌تواند باعث افزایش وزن، چربی و فشارخون شود. 

وی در پایان توصیه کرد: حدالامکان از آجیل‌های بسته‌بندی شده استفاده کنیم و از سلامت و تازگی آن‌ها مطمئن باشیم. 

برای این منظور بهتر است فروشگاه‌های معتبر را برای خرید آجیل شب عید انتخاب کنیم و اگر علائم کپک‌زدگی در مغز‌ها را دیدیم از خرید آن‌ها خودداری و در ‌‌نهایت بهتر است که از انواع بی‌نمک آن استفاده کنیم. 


انتهای‌پیام/
برچسب ها: آجیل ، کلسیم ، فشارخون ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار