در بسیاری از نقاط جهان باکتری‌‌ها و ویروس‌ها در رودخانه‌ها و دریاچه‌ها باعث شده است تا نتوان از آب آن‌ها استفاده کرد، اما مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد برخی از گیاهان و بوته‌های گیاهی می‌توانند به عنوان "فیلتر تصفیه" برای آب مورد استفاده قرار بگیرند.

به گزارش خبرنگار فناوری های نوین باشگاه خبرنگاران چوب و سطح درخت کاج می‌تواند بسیاری از باکتری‌های موجود در آب را از بین ببرد و دانشمندان با درخت کاج توانستند 99 درصد از باکتری‌های حجم محدودی از آب را به تله بیاندازند و از بین ببرند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند دانه‌های "درخت مورینگا" نیز از دیگر گیاهانی است که در آینده‌ای نزدیک می‌تواند نقش زیادی در از بین بردن باکتری‌ها داشته باشد.

گفتنی است، اگرچه چوب کاج می‌تواند باکتری‌ها را به دادم بیاندازند اما نمی‌تواند ویروس‌های بسیار ریز کوچک را فیلتر کند و دانشمندان با تحقیقات بیشتر بروی درختان در تلاش‌اند تا گونه‌های گیاهی دیگری که منافذ کوچک و بسیار ریزی دارند را شناسایی کنند و از آن‌ها برای نابودی باکتری‌های آب‌های رودخانه‌ها و دریاچه‌ها استفاده کنند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند ساختار داخلی "آوند چوبی" موجود در درخت کاج متشکل از مجموعه "رنگ‌های میکروسکوپی" است که آب‌های کثیف با منافذ ریز دیواره‌های آن ارتباط برقرار می‌کنند و سهم زیادی از میکروب‌های آب نابود می‌شود.

انتهای پیام/ 
برچسب ها: میکروب ، آب ، درخت ، باکتری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.