دکتر حسین کرمان پور متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کابوسهای شبانه به بیماری های اعصاب و روان بر می گردد و همچنین خوابی که از نظر زمانی و کیفیت مشکل دارد فرد را دچار "اختلال حواس" می کند.
وی افزود: فرد باید بدون دغدغه و "استرس" به خواب برود و برای پیشگیری از اختلال خواب یک سری رفتار درمانی توصیه می شود که جنبه آموزشی دارد.
وی خاطر نشان کرد: فرد باید از نوشیدن "مایعات کافئین دار" و شیرینیجات و چربیها که در تغذیه و گوارش تاثیر می گذارد خوداری کند.
وی تصریح کرد: افرادی که دچار اختلال خواب می شوند باید از استرس دوری کنند که این امر با استفاده از تمرینات صورت می گیرد و افرادی که دارای شغل هایی هستند که باعث تنش می شوند باید از استرس دوری کنند که این امر با استفاده از تمرینات صورت می گیرد و افرادی که دارای شغل هایی هستند که باعث تنش می شود باید محل کار را ترک و از آن دوری کنند زیرا ذهن افراد درگیری به وجود می آورد.
وی افزود: فرد با استفاده از "تمرینات رفتاری" مانند دوری از فیلم وحشتناک و دیدن "فیلم های کمدی" ، درام، رمانتیک و با گوش دادن به موسیقی های لایت و بی کلام باعث می شود که فرد خواب راحت تری داشته باشد.
دکتر حسین کرمان پور اظهار داشت: دستهای از داروها دچار اختلال خواب می شوند، همانند بیماری های صرع و بیماریهای متداول اعصاب و روان و کسانی که دچار سرماخوردگی شدید و خاص هستند.
وی در پایان اشاره کرد: کسانی که خوابشان مختل شده و از دارو استفاده می کنند با پزشک مربوط مشورت کنند و اگر بعد از "تمرینات رفتاری" باز هم دچار کابوس شدند باید به "متخصص اعصاب و روان" مراجعه کنند.
انتهای پیام/