مبتلایان به پرکاری تیروئید باید از مصرف برخی مواد غذایی که ممکن است، سبب تشدید بیماری شوند پرهیز کنند.

مریم بگلری کار‌شناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: میزان انرژی مورد نیاز این بیماران باید از رژیم غذایی پرکالری استفاده نمایند، ‌ وعده‌های غذایی خود را افزایش داده و به دلیل افزایش نیاز به پروتئین دریافت پروتئین نیز افزایش یابد. 

وی همچنین افزود: گنجاندن تخم‌مرغ، گوشت قرمز، ‌گوشت ماکیان، ‌غلات، حبوبات و ویتامین‌ها از جمله ویتامین ‍C و B کمپلکس توصیه می‌شوند. 

در ادامه اظهار داشت: ‌مقدار مصرف مایعات در نبود بیماری کلیوی- کبدی (۴-۳ لیتر در روز) در رژیم غذایی نیز باید حاوی حدود یک لیتر شیر باشد تا مقادیر کافی کلسیم، فسفر و ویتامین D را تأمین نمایند؛ با توجه به اینکه سوخت و ساز کلسیم در این بیماران تغییر می‌کند این افراد در معرض پوکی استخوان هستند. 

همچنین وی اضافه نمود که: کلم، ‌ شلغم، گل‌کلم، ‌ سویا، قارچ، ‌ هلو و اسفناج مصرف نشود.


انتهای پیام/
برچسب ها: تیروئید ، کلسیم ، ویتامین ، فسفر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.