به گزارش
حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلاموالمسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ضمن تشکر از زحمات امانی رئیس دانشگاه ملایر در خصوص فعالیتهای قرآنی با بیان حدیثی که "کسی خدا به او نعمت قرآن داده باشد، و فکر کند کسی دیگر هست که خدا به او نعمت بزرگتری را داده است، در مورد قرآن اجحاف کرده است"، گفت: این نعمت بزرگترین نعمتی است که خدا به شما عنایت کرده و این یک حقیقت و تجربه ای است که اگر در دانشگاه ها مسئولان و مدیران دانشگاه همت کنند ما در بخش جوان ها اصلا مشکل نداریم.
وی تأکید کرد: قرآن مخاطب خود را دارد چرا که همان جوان هایی که در دانشگاه ملایر هستند در دانشگاه های دیگر نیز حضور دارند و اگر مدیران و مسئولان دانشگاه ها خود همت و همراهی کنند، در دانشگاه های دیگر هم می تواند این اتفاق بیفتد و ما شاهد نتیجه های خوب فعالیت های قرآنی باشیم و ما امیدواریم که عطر قرآن فضای تمام دانشگاه ها را فرا گیرد.
حجت الاسلام محمدیان در خصوص فعالیت های دینی و قرانی و رابطه آن با علوم در فضای دانشگاه گفت: شورای پژوهشی وزارت علوم در این موضوع فعال است و بخشی از این فعالیت ها باید در این شورا مورد حمایت و پشتیبانی قرار گیرد.
وی ادامه داد: در خصوص تحول علوم انسانی که شوراهای خاص خود را دارد و الان در 15 رشته ویراست اول در این زمینه آماده ارائه است، بخشی از وظیفه ما ارائه نگاه های ناب قرانی در خصوص این رشته هاست.
حجت الاسلام محمدیان تأکید کرد: مسابقات قرآنی که ما ارائه می کنیم باید با مسابقات بیرون متفاوت باشد، که بحث علم و دین باید به آن اضافه شود تا آن شاخه دانشگاهی بودن خود را تأمین کند.
وی گفت: کانونهای قرآن را باید با این مجموعه مرتبط کنیم که اگر بدانند که چنین مجموعه ای وجود دارد خیلی ها از آن استقبال می کنند.
وی تأکید کرد: باتوجه به وجود گرایشهای مختلف رشته قران و علم، می بایست از فارغ التحصیلان این رشته برای آموزش و کمک به فعالین قرآن و عترت در دانشگاه ها استفاده کرد تا با انتقال محتوا، مشکلات موجود در این زمینه را مرتفع کرد.
همچنین در این جلسه پیشنهاد شد تا بروشوری مبنی بر تجربه های موفق در فعالیت های قرآنی با موضوعیت 10 میلیون حافظ (فرمایش مقام معظم رهبری) تهیه و به دانشگاه های مختلف جهت بهره برداری منتشر شود.
انتهای پیام/