وی با تاکید بر کوشش فراوان کارشناسان و اساتید حوزه نانو فناوری به عنوان یکی از مهمترین عوامل پیشرفت در این حوزه افزود: نانو فناوری یکی از سه دسته عواملی است که برای بهبود، پیشرفت، نوآوری و خلاقیت اقتصادی یک کشور پایه ریزی می شود.
به گفته وی،ایران نیز رشد بی نظیری در علم و حوزه فناوری نانو را طی یک دهه گذشته داشته و رتبه اول در منطقه و جهان اسلام را کسب کرده است.
دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو استقلال و پویایی کشور را در گرو پیشرفت های فناوری دانست و گفت:نگاه جهانی در استفاده از فناوری نانو دستیابی به اقتدار نظامی است.
سرکار توجه ویژه به علم و فناوری نانو را تاکید کرد و گفت:دستیابی به این پیشرفت برای فراهم کردن استقلال، رفاه و اقتدار ملت ایران ضروری است.
به گفته وی،یکی از عوامل دستیابی به فناوری شرکت های دانش بنیان به عنوان حلقه واسط بین صنعت و دانشگاه و در نتیجه موفقیت و پیشرفت اقتصادی جامعه است.
این مقام مسوول تاکید کرد: صنعت و دانشگاه باید مسیر ارتباط و تعمال سازنده خود را در جهت رفع نیازهای یکدیگر پیدا کنند و با کمک دانش و تجربه یکدیگر در این راست به پیشرفت و نوآوری برسند.
سرکار در پایان با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی در مقاله نویسی و روش تحقیق در دانشگاه ها افزود: این کارگاه های آموزشی باید در راستای تقویت دانشگاهیان، تشویق دانشجویان به ارائه مقاله و حضورشان در عرصه علمی بیش از پیش به منصه ظهور برسد.
سرکار برگزاری کارگاه های آموزشی و تحقیقاتی مبتنی بر دانش
را عامل ایجاد مهارت و اشتغال و زمینه کسب و کار ذکرکرد و گفت:آموزش و پژوهش و
ارتباط با صنعت عامل تولید علم و دانش و ثروت است. /س