رحیمی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری؛گفت : طبق آیین نامه سال 1386 مقرر شد تا واحدهای نان صنعتی توسط بخش خصوصی به منظور کاهش ضایعات نان و بالا بردن ارزش غذایی این محصول احداث شود.
وی با بیان اینکه 4 هزار و 200 واحد نانوایی در مازندران فعال است، تصریح کرد: در حال حاضر 3 کارخانه نان صنعتی فعال، یک کارخانه نیمه فعال و یک کارخانه تعطیل است.
مدیر کنترل کیفی غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 با اشاره به اینکه نان صنعتی ضایعات ندارد، افزود: به علت فرهنگ سازی نشدن استفاده از نان صنعتی در بین مردم، تولید کارخانه ها با توجه به ظرفیت 40 تنی در روز، کاهش یافته است.
رحیمی گفت: به دلیل گرم مصرف شدن نان، نان صنعتی مورد قبول مصرف کنندگان واقع نشد.
وی یادآور شد:سرمایه گذاران نان صنعتی به علت فروش کم با مشکلات دست و پنجه نرم می کنند و با توجه به بهره برداری از واحدهای نان صنعتی نتوانستیم در این زمینه موفقیت کسب کنیم./س