برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص رعایت بهداشت مواد لبنی که به صورت فله خریداری میشوند گفت: استفاده از شیر خام و غیر پاستوریزه میتواند موجب ابتلا به بیماری خطرناکی چون سل و تب مالت شود و در کل تهیه آن به صورت فله توصیه نمیگردد.
وی ادامه داد: اما در صورتیکه خانوادهای پنیر مورد استفاده خود را به این صورت تهیه میکنند، توصیه میشود که قبل از مصرف آن را حدود 10 دقیقه به صورت ملایم بجوشانند و سرشیر روی آن را نیز به علت چربی بالایش بگیرند.
وی افزود: استفاده از موادی دیگر چون ماست و پنیر نیز به صورت فله توصیه نمیشود چرا که بسیار چرب بوده و احتمالا از "شیر غیر پاستوریزه" تهیه شدهاند و پنیر ممکن است دارای مقدار زیادی نمک باشد.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: در صورتیکه فردی باز هم بخواهد مواد لبنی خود را به صورت غیر پاستوریزه تهیه کند، باید از مکانهای معتبر آنها را خریداری کرده و دقت کند که مانده نباشد.
انتهای پیام/