(شکلات سیاه) خوراکی خوشمزه و خوش‌طعمی است که خطر ابتلا به "بیماری‌های قلبی" را می‌کاهد و میزان کلسترول را پایین می‌آورد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را می‌کاهد.

علیرضا مرتضی‌زاده متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:‌ اگر شکلات سیاه به اندازه مصرف شود فواید بسیاری برای افراد ایجاد می‌کند، در واقع شکلات سیاه یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین مواد غذایی موجود محسوب می‌شودکه در عین حال خواص زیادی نیز دارد.

وی افزود: شکلات سیاه سرشار از آنتی‌اکسیدان است و در برابر بعضی از بیماری‌ها مقابله‌کننده خوبی است در واقع شکلات سیاه می‌تواند میزان کلسترول را پایین آورده و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

وی اذعان داشت:‌ شکلات سیاه دوستدار پوست انسان است بعد از استفاده از چند مدت مداوم شکلات استحکام پوست افراد را بالا برده و از بروز "آکنه" بر روی پوست جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: شکلات ، قلب ، آکنه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.