اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: دانه هِل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است.
وی تشریح کرد: ترمیم زخم معده، تقویت قلب و اعصاب با بهره گیری از این گیاه دارویی دور از انتظار نخواهد بود.
نقشی ادامه داد: جویدن دانههای هِل میتواند بوی بد دهان را رفع کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان مقدار مصرف زياد هِل را براي روده ها مضر می دانند.
وی اظهار داشت: استفاده از دَم کرده دانه هِل برای برطرف شدن زخم های دهان نیز توصیه شده است.