کامران یوسفی راد در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: فشردگی خاک در رشد گیاهان هم اثرات خوب و هم اثرات بد و نامطلوب دارد.
وی تصریح کرد: فشردگی خاک با ضعیف تر نمودن گیاه مقاومت آن را در برابر بیماری ها کم خواهد کرد.
یوسفی راد ادامه داد: در خاک هایی با فشردگی متوسط، انشعابات ریشه بیشتر شده و بعضی از مواد غذایی نظیر فسفر بهتر جذب می شود.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گاهی ماشین آلات بزرگ و مصنوعی مثل تراکتور، کمباین و وسایل خاک ورزی و گاهی عواملی نظیر تگرگ و قطرات باران فشردگی خاک را در پی دارند.
وی با اشاره به کمتر جذب شدن مواد غذایی با فشرد شدن خاک اظهار داشت: اگر خاک فشرده شود، ریشه گیاه نمی تواند به عمق پایین نفوذ کند و به همین دلیل آب و مواد غذایی کمتر جذب می شوند.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: کمبود هوا در خاک به دلیل فشردگی خاک باعث نفوذ کمتر هوا به داخل خاک شده و گیاه به خوبی از ازت استفاده نمی کند.