به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ بادمجان جزو سبزیجاتی است که کشاورزان از چیدن و برداشت آن قبل از نارس بودن و در زمان رشد باید جدا جلوگیری کنند در غیر این صورت جان افراد زیادی را به خطر می اندازند.
بررسی ها نشان می دهند، در بادمجان نوعی سم خطرناک موجود است که برای تشخیص آن می توانید قبل از آنکه بادمجان خریداری کنید اگر قسمتی سبز و یا بسیار سخت در بادمجان دیدید آن ناحیه جزو قسمت هایی است که در صورت مصرف دچار مسمومیت های حاد خواهید شد و زمینه برای رشد سلول و "تومورهای سرطانی" در بدن شما فراهم می شود.
گفتنی است، بادمجان اگر چه فواید بیشماری دارد و جزو سبزیجاتی به شمار می آید که نقش ویژه ای در تقویت روده و معده و بر طرف کردن یبوست و مشکل های گوارشی دارد اما پزشکان توصیه می کنند بهتر است قبل از پوست کندن بادمجان 5 دقیقه آن را در آب بجوشایند تا مواد سمی زیر پوست آن خارج شود سپس آنها را مصرف کنید و مصرف نوع آب پز آن بسیار مفیدتر از سرخ کردن آن است.
انتهای پیام/