اختصاص ارز واسطه‌ای به واردات شیر خشک در افزایش قیمت آن تأثیرگذار است بنابراین باید با افزایش میزان تولیدات و روند کاهش واردات و ارزبری از کشور قیمت‌ها را تسهیل کرد.

سید راضی نوری عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به اینکه در حال حاضر چرا کمبود و قیمت بالای شیر خشک دو مشکل اساسی خانوارها است افزود: با حمایت از تولیدات داخلی و داشتن برنامه‌ریزی جامع باید روند افزایش تولیدات و کاهش واردات شیر خشک را در کشور فراهم کرد.

وی تصریح کرد: چنانچه طبق آمایش سرزمینی برنامه‌هایی در مناطق مختلف به خصوص مکان‌هایی که از نظر دامداری و صنایع لبنی پررونق است پیاده‌سازی شود با ارتقاء تولیدات و کاهش واردات جلوگیری از خروج ارز از کشور شاهد خواهیم بود.

عضو کمیسیون مجلس یکی از دلایل افزایش قیمت شیر خشک در واردات را منابع ارزی دانست و خاطرنشان کرد: واردات شیرخشک می‌تواند وابسته به تأمین منابع ارزی در قیمت آن تأثیرگذار باشد و شاید خانوارها به راحتی نتوانند مایحتاج خود را تأمین کنند.

نماینده مردم شوش دانیال اظهار داشت: با سرمایه‌گذاری در بخش تولید و استفاده از تکنولوژی جدید بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد و علاوه بر تأمین شیرخشک نوزادان می‌توان در تأمین شیر مدارس، سالمندان و خانوارها به طور گسترده‌تری اقدام کرد.

وی تأکید کرد: با تأمین مالی از صندوق توسعه ملی و ارائه تسهیلات لازم باید تلاش کرد تا با مشارکت بخش خصوصی در تأمین و عرضه بیشتر شیرخشک اقدامات اساسی در کشور صورت بگیرد.

گفتنی است، که کشور ما سالانه به 20 میلیون قوطی شیرخشک نوزاد نیازمند است.

انتهای پیام/

برچسب ها: واردات ، شیرخشک ، قیمت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار